Müşteri Yorumu: “Kadınlarda da Saç Ekimi Mümkün ve Etkiliymiş” – Gerçek Bir Deneyim

Hasta Adı: Zeynep B.
Yaş: 39
Şehir: Ankara
Problem: Kadın tipi saç dökülmesi (diffüz incelme – özellikle ön saç çizgisi ve yan bölgeler)
Uygulanan Yöntem: DHI
Ekilen Greft Sayısı: 2.100
Operasyon Tarihi: Mayıs 2025
“Aynaya Baktığımda Kendimi Tanıyamıyordum…”
Kadın olarak saçlarımız bizim kimliğimizin bir parçası. 35 yaşından sonra saçlarımda ciddi bir seyrelme fark etmeye başladım. Özellikle ön saç çizgim incelmişti ve yanlardan açık bir görünüm vardı. Annemde de benzer bir dökülme olduğu için genetik olduğunu fark ettim. Hormon testlerim ve dermatolojik muayenelerim yapıldı, bir dönem ilaç ve serum tedavisi aldım. Ancak geçici etkiler dışında bir sonuç alamadım.
Saçımı hep açık kullanmayı severdim, ama artık toplamak zorunda kalıyordum çünkü saç diplerim görünüyordu. İş hayatımda insanlarla çok fazla yüz yüze çalışıyorum. Zamanla kendimi geri çekmeye, fotoğraflarda bile görünmek istememeye başladım. Saç ekimi hep “erkeklere özel” gibi geliyordu ama bir gün sosyal medyada kadın hastalara uygulanan DHI yöntemini görünce fikrim değişti.
sacekimi.com.tr ile Tanışma Süreci
Google’da “kadınlarda saç ekimi” şeklinde araştırma yaparken sacekimi.com.tr’nin blog yazılarına denk geldim. Kadınlara özel yaklaşım, DHI tekniğiyle yapılan ekimler ve medikal kadronun detaylı anlatımı bana çok güven verdi.
İlk önce online ön değerlendirme formunu doldurdum. Aynı gün içinde uzman danışmanlar tarafından arandım. Dökülme tipim, saç kalitem ve beklentim detaylı olarak konuşuldu. Ardından Ankara’dan İstanbul’a muayene için geldim. Klinik, son derece hijyenik, profesyonel ve kadın hastaların mahremiyetine duyarlıydı. Doktorumla ilk görüşmede, 2.100 greft DHI tekniğiyle ekim planlandı.
Operasyon Günü: Kadınlar İçin Özel ve Konforlu
Operasyon günü geldiğimde beni kadın hemşireler karşıladı. Saçlarım tamamen tıraş edilmedi, yalnızca ekim yapılacak bölgeye lokal işlem uygulandı. Bu benim için büyük rahatlıktı çünkü saçımı kaybetmek gibi bir korkum vardı.
DHI yöntemi sayesinde saçlar arası ekim yapıldı, yani mevcut saçlarıma zarar verilmeden doğal bir yoğunluk sağlandı. Yaklaşık 5 saat süren işlem sırasında herhangi bir acı hissetmedim. Aynı gün eve döndüm ve doktorumun önerdiği şekilde bakım ürünlerini düzenli kullandım.
Uzman Yorumu
“Zeynep Hanım’da kadın tipi dökülmenin klasik örneği olan diffüz seyrelme mevcuttu. Özellikle ön çizgi ve temporal bölgelerde yoğunluk kaybı vardı. Tam tıraş yapılmadan, DHI yöntemiyle doğal saç yapısına zarar vermeden 2.100 greftlik bir planlama yaptık. Kendisi sürece çok disiplinli şekilde uydu. 12. ayda hem doğal hem de estetik açıdan memnuniyet verici bir sonuç ortaya çıktı.”
Zeynep B.’nin Yorumu:
“Uzun süre bunun sadece erkekler için olduğunu düşündüm ama yanılmışım. Kadın olarak bu süreci yaşamak, hem fiziksel hem duygusal bir dönüşüm oldu benim için. Saçlarım artık daha canlı, daha dolgun. Kendimi daha kadınsı hissediyorum. Saçımı eskisi gibi açık bırakabiliyorum. sacekimi.com.tr ekibine ve doktoruma minnettarım. Tüm kadınlara şunu söylemek isterim: ‘Ertelemeyin. Siz de hak ediyorsunuz.’”
Kadınlara Özel Saç Ekimi Çözümleri için Bize Ulaşın
Kadınlarda saç ekimi hassasiyet ve uzmanlık gerektirir. Eğer siz de aynada yeniden kendinizle barışmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
E-posta: info@sacekimi.com.tr
Web: www.sacekimi.com.tr
Bir yanıt yazın